Algemene Info platenbeurzen Weert en Geleen

De Platen & CD beurs Geleen wordt jaarlijks georganiseerd door Los Perros in De Hanenhof, Herenhof 2, Geleen.
De beurs in Weert vindt plaats in Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25, Weert.

De Platen & CD beurzen beginnen om 11.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Standhouders kunnen hun spullen opbouwen tussen 9.00 – 11.00, bezoekers hebben dan geen toegang tot de zalen.
Elke standhouder krijgt na aanmelding om 9.00 uur een key-cord overhandigd.
Zonder dit key-cord heeft u tot 11.00 geen toegang tot de beurs. De organisatie zal hierop toezien. Na de platenbeurs moeten de key-cords weer worden ingeleverd bij de organisatie.
Door deze manier van werken krijgen alle standhouders voldoende tijd en ruimte om hun tafels in te richten.

Om 11.00 gaan de deuren open voor het publiek.

Afbreken en vroegtijdig vertrekken van de standhouders, eerderdan 16.00 uur is niet toegestaan zonder toestemming van de organisatie. Voortijdig afbreken kan uitsluiting voor de volgende Platen & CD beurs betekenen.
Tafels reserveren voor onze Platen & CD beurzen is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met onze
reserveringsvoorwaarden. De verkoop van illegale spullen is verboden. De standhouder blijft volledig verantwoordelijk voor zijn eigen stand. Aanwijzingen van de organisatie dienen direct en onvoorwaardelijk opgevolgd te worden.
Annuleren van een reservering is alleen mogelijk volgens de voorwaarden zoals eerder verstrekt.
Wij verhuren stands per strekkende meter. Er wordt geen maximum gesteld voor het aantal te reserveren meters per inschrijving. LOS PERROS behoudt altijd het recht om zonder opgaaf van redenen een reservering te weigeren of te annuleren.
U kunt alleen tafels/meters reserveren voor een beurs door eenmail te sturen naar beurzen@losperros.nl o.v.v. naam / telefoonnummer / mailadres / gewenste beursdatum en het aantal tafel(s). Telefonisch tafel(s) reserveren is NIET mogelijk.

Eventuele voorkeur/posities kunnen worden aangegeven, wij proberen hier rekening mee te houden. Geen garanties.
De kosten bedragen € 15,- per/meter. Betaling van de tafelhuur dient vooraf te geschieden door storting van de tafelhuur op ons bank/IBANnr. NL75 INGB 0007 4695 13, t.n.v. Los Perros o.v.v. het aantal gewenste tafels (tafelnr.) en uw inschrijfnummer.

Zowel de tafelhuur alsmede inschrijving moeten beiden een maand vóór de dag van aanvang van de Platen & CD beurs bij ons zijn overgemaakt en doorgegeven. Wij accepteren GEEN cheques,
betaling uitsluitend via bankoverschrijving.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties graag een email naar,
beurzen@losperros.nl
Voor dringende vragen:
Mark: +31653714058
Peter: +31644176040